top of page

DRONEPRODUCTIONS

PROFESSIONELE DRONE LUCHTOPNAMEN EN VIDEO PRODUCTIES

BEELDEN VANUIT EEN ANDER PERSPECTIEF

DIENSTEN
OVER ONS
BEDRIJFSFILM

Luchtbeelden die met een professionele drone worden gemaakt geven een bedrijfsfilm extra dynamiek en trekken zeker de aandacht van de kijker. Bedrijfspanden, architectuur, vastgoed, toeristische infrastructuur, …  Vanuit de lucht zie je beelden van de omgeving en locatie zoals je ze nooit eerder hebt gezien.

Door drone videobeelden te combineren met grondopnamen in een professioneel afgewerkte montage tonen we jouw bedrijf of locatie vanuit zijn allermooiste perspectief.

Bedrijfsvideo kan naar wens voorzien worden van tekst, muziek, voice-over in verschillende talen, ondertiteling, logo’s, grafische elementen of animatie. Het eindresultaat is een pakkende bedrijfsfilm die je kan inzetten op je website, sociale media, beurzen of marketing-campagnes.

DRONE VIDEO & FOTOGRAFIE

Om indrukmakende luchtopnamen te maken op grote hoogte zijn niet langer helicoptervluchten met dure gestabiliseerde camera’s  nodig.

Met onze drones maken we betaalbare professionele luchtbeelden in de hoogste kwaliteit (HD1080p of ultra HD/4K).

Alle opnamen kunnen in onze montagestudio  worden verwerkt tot een professionele videomontage.

 

Het eindproduct kan naar wens worden afgeleverd in verschillende videoformaten, geschikt voor televisie, film, websites en social media zoals Linkedin, Youtube, Facebook, enz…

VIDEOMONTAGE

Nadat onze opnamen zijn afgerond gaan we met de beelden aan de slag in onze montagestudio. Hier worden beeld, geluid en grafische elementen aan elkaar gemonteerd op een professioneel non-linear post-productie systeem.

​We willen enkel een eindproduct afleveren waar u volledig achter staat. Tijdens de postproductie worden beslissingen over integratie van grafiek, de keuze van muziekstijl, enz… regelmatig met onze klant afgetoetst.

02

OVER ONS

Drone luchtopnamen

Indrukwekkende kwaliteit

aan betaalbare prijzen

Onze drones worden ingezet voor bedrijfsfilms, evenementen, tv commercials, film en televisie, maar ook technische inspecties behoren tot de mogelijkheden.  We maken beelden in de hoogste kwaliteit (HD1080p of ultra HD/4K). Je kan bij ons terecht voor zowel drone opnamen als voor volledige videoproducties.

Alle opnamen kunnen worden verwerkt in een professionele videomontage.  Het eindproduct kan worden afgeleverd in verschillende videoformaten, geschikt voor televisie, film, websites of social media zoals Linkedin, Youtube, Facebook, enz…

 

Het vliegen met drones wordt gelijkgesteld aan luchtvaartverkeer met de bijhorende veiligheidseisen en regelgeving. Onze drone piloten beschikken over de nodige licenties  Zij passen steeds de wettelijke procedures toe, die volgens de wetgeving voor het gebruik van drones in België sinds 15/4/2016 van kracht is.

GALERIJ
bottom of page